Arlo Suermondt
Eigenaar Tandartspraktijk Oosterhout

Het ontwerp is prachtig, ik ben er enorm trots op en krijg er veel complimenten over.

Via projectontwikkelaar Jan Oosterhout uit Wijchen kwam ik in contact met B2 Architecten. Dit bureau doet meer projecten in het gebied De Waalsprong.

Koen en ik werkten samen aan het ontwerp van mijn nieuwe tandartspraktijk. Ik had al zeer concrete ideeën over de binnenkant. Koen heeft deze ideeën meegenomen en een prachtig pand ontworpen. Hij had als architect van B2 Architecten contact met de welstandcommissie van de gemeente Nijmegen. Koen weet hoe hij tegemoet kan komen aan de wensen van de gemeente zonder daarbij mijn belang uit het oog te verliezen.

Het ontwerp is prachtig, ik ben er enorm trots op en krijg er veel complimenten over. De bouw van de praktijk is in de afrondende fase. Tijdens deze fase heeft Koen onder meer gelet op duurzaamheid en materiaalgebruik. Hij zorgde er daarbij voor het bouwbudget niet te overschrijden.

In mijn samenwerking met Koen heb ik gemerkt dat de lijnen altijd kort zijn en hij indien nodig snel schakelt met de gemeente. We lopen samen een mooi traject waarbij alles in overleg gaat. Koen luistert heel goed naar mijn wensen maar durft daarbij prima tegengas te geven en zijn eigen inbreng te tonen. Mijn ervaring met dit bureau is dan ook zeer positief. Ik vertrouw op Koen en B2 Architecten.’