Bas Hazenberg
Eigenaar BouwHeeren

Ze hebben het vermogen om écht te luisteren naar de klant. En dat kun je zien in de oplossingen die ze bedenken.

Als projectmanager begeleid en help ik klanten binnen verschillende projecten. Dit doe ik graag samen met B2 Architecten. Hierbij heb ik met name contact met Koen. Zo heeft hij een ontwerp gemaakt voor een nieuw gebouw in de Penitentiaire Inrichting van Vught. Daarnaast verzorgde B2 Architecten de aanvraag voor de omgevingsvergunning. Hierbij heb ik Koen de vrijheid gegeven om namens BouwHeeren te acteren en met de architecten van het Rijk inhoudelijk af te stemmen. Met dit vertrouwen heeft Koen een passend ontwerp gemaakt binnen deze bijzondere omgeving.

Mijn samenwerking met B2 Architecten verloopt soepel. Ik werk niet voor niets vaak met dit bureau samen. De medewerkers zijn flexibel en schakelen indien nodig snel. De communicatie is daarnaast prima én de lijnen zijn kort.

Koen, Mathieu en hun collega’s stappen altijd inhoudelijk goed voorbereid een overleg binnen. Ze weten in welke fase een project zich bevindt en kunnen daarom gericht advies geven. De ontwerpen van B2 Architecten zijn hierdoor passend, mooi én pragmatisch. En, niet onbelangrijk, doordat beide architecten een technische achtergrond hebben, zijn hun ontwerpen ook praktisch uitvoerbaar en betaalbaar. De grootste kracht van B2 Architecten? Hun vermogen om écht te luisteren naar de klant. En dat kun je zien in de oplossingen die Koen, Mathieu en hun team bedenken.