Een nieuwe naam en een nieuw gezicht kopie

Bulkens Architecten geeft vorm aan de toekomst

De bouwwereld verandert in hoog tempo. Vraagstukken en processen worden steeds complexer. Deze processen zorgen voor kansen. Nu. En in de toekomst. Ook wij blijven in ontwikkeling. Elke dag.

Bulkens Architecten kondigt een nieuw tijdperk aan. Dit geven we vorm met een nieuwe naam en een nieuw gezicht.

Veranderen om jezelf te blijven
Wij geloven in onze visie. Door goed te luisteren naar de klant komen we met verrassende en uitvoerbare oplossingen. Om deze kwaliteit - ook in de toekomst - te blijven bieden doet Mathieu Bulkens een stap terug. De dagelijkse leiding draagt hij over aan partner Koen van de Braak. Vertrouwde kwaliteit met een nieuw gezicht.

“In de 20 jaar dat ik me heb ingezet voor dit bureau hebben we als team een stevig fundament gestort. Voortdurend zijn we blijven groeien. Ook tijdens de crisisjaren. Hoe? Door te blijven investeren. In medewerkers en techniek. Maar ook door te luisteren naar de vraag van de klant en zijn visie om te zetten in een esthetisch en praktisch uitvoerbaar ontwerp. Dat blijven we doen. Altijd.”

Mathieu Bulkens, architect

“B2 Architecten. Een naam die veelzeggend is. Kort. Sterk. Bulkens & Van de Braak. Kwadraat. We staan voor kwaliteit, betrokkenheid en veelzijdigheid. En daar zijn we trots op! Door naast onze klant te staan, ontdekken we samen zijn uitgesproken én onuitgesproken wensen. Onze verrassende ontwerpen passen daarom als een maatpak. B2 Architecten staat voor creativiteit en voor vernieuwing. Stilstaan is geen optie.”

Koen van de Braak, architect

De B staat voor Bulkens & Van de Braak. De 2 staat voor kwadraat. Twee partners die samenwerken. Met opdrachtgevers en andere partijen. Ons huisnummer? Wat denk je: 2. Tot slot: B2 is verwant aan ons bouwkundig ingenieursbureau ISO3.